DOGS4ALL 2017

DOGS4ALL 2017
www.sundlofoto.no

NKK ønsker alle hundeinteresserte velkommen til DOGS4ALL på Norges Varemesse 17.-19. november 2017!

RESULTATER/KRITIKKER ---> KLIKK HER

Dette skjer i år:

Nordisk Mesterskap i lydighet

Nordisk Mesterskap i lydighet arrangeres i Norge hvert fjerde år. Innledende del arrangeres lørdag, finalen i mesterskapet går søndag formiddag.

Endelig program og tidsplaner blir publisert 1-2 uker før arrangementet.

Nytt i år: Valpeshow og match show fredag 17. november

Vil du delta med egen valp, eller bare komme og se på mange herlige valper så er Lillestrøm stedet for deg denne fredagen! Valper i aldersgruppen 4-6 måneder og 6-9 måneder i alle raser kan delta på valpeshowet.

DOGS4ALL 2017

Match showet er åpent for alle godkjente FCI-raser. Hunden må være fylt ni måneder for å kunne delta. Dommer er Simon Tien Hansen. Påmelding til match show skjer på stedet, og koster kr 150,-. Maks antall deltagende hunder: 96.

Live streaming!

Om du ikke har anledning til å besøke Norges Varemesse denne helgen kan du fortsatt få med deg spenningen hjemmefra. NKKs hovedsamarbeidspartner Agria Dyreforsikring vil også i år streame på DOGS4ALL. Nærmere informasjon om program for streaming og sted å finne den kommer.

Tidenes største rasetorg!

På DOGS4ALL kan du også bli bedre kjent med NKKs medlemsklubber og komme i kontakt med erfarne oppdrettere. Her kan du bli bedre kjent med mangfoldet av hunderaser om du vurderer å kjøpe deg hund.

Raseparade

Det arrangeres også en raseparade både lørdag og søndag, hvor de ulike rasene presenteres. Paraden starter cirka 13:00 og vil i år gå av stabelen i Hall E.

Det er raseklubbene som kan melde på til paraden. Kontakt raseklubben dersom du har lyst, og mulighet til å delta med egen hund i paraden. Raseklubben melder seg på ved å sende mail til raseparade@nkk.no innen 1.november.

Gode messetilbud

Ulike salgsstands og messetilbud er en viktig del av DOGS4ALL for mange. I år flytter salgsstandsene inn i hall E, og de åpner allerede fredag. Her finner du garantert mye spennende til firbente og tobente. Informasjon om utstillerne som kommer med sine tilbud finner du på www.DOGS4ALL.no.

Hundefest for alle

I finaleringen i B-hallen og scenen i E-hallen blir det show, oppvisninger, hundesport, konkurranser og aktiviteter for hele familien hver dag. Helgen vil være fullspekket med aktiviteter, show og utstillinger, noe for enhver smak. Dette er med andre ord en perfekt helgeutflukt for alle hundeinteresserte og hundeeiere, og ikke minst for de som planlegger å anskaffe seg hund. Vi gleder oss til å presentere årets store hundefest der hunder og hundeelskere møtes.

Bobilparking? Det er ingen forhåndsreservasjon for bobiler til DOGS4ALL - Norges Varemesse tar i mot dem som kommer.

NKK ønsker dere alle velkommen til DOGS4ALL 2017!

DOGS4ALL arrangeres i samarbeid med Norges Varemesse, samt NKKs hovedsamarbeidspartnere Eukanuba og Agria.

FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailMore

Relaterte artikler

Relaterte filer

Hovedsamarbeidspartnere