Vi søker veterinær

Vi søker veterinær

Norsk Kennel Klub søker veterinær til fast heltidsstilling i vår helseavdeling. Vi søker en selvstendig, samarbeidsvillig og engasjert medarbeider med vilje og evne til formidling, utvikling og forskning.

Hundens fysiske og mentale helse står sentralt i vårt arbeid for hundevelferd, og er en viktig faktor for å sikre hundens rolle i samfunnet samt best mulig samspill hund - menneske. NKK har gjennom en årrekke hatt et nært samarbeid med det veterinærmedisinske fagmiljøet ved Veterinærhøgskolen, bl.a. gjennom en rekke forskningsprosjekter og kursvirksomhet.  

Kvalifikasjonskrav

  • Veterinærmedisinsk utdanning og norsk autorisasjon om veterinær
  • God evne til selvstendig arbeid
  • Gode samarbeidsevner
  • God kommunikasjonsevne
  • God evne til formidling, både via produksjon av skriftlig materiale og gjennom forelesninger
  • Erfaring med egen forskningsaktivitet eller forskningsformidling er en vesentlig fordel
  • Erfaring fra det organiserte hundemiljøet, og/eller omfattende egen erfaring med hundehold

Den ansatte må forplikte seg til å bidra aktivt i NKKs kurs- og informasjonsvirksomhet samt å delta i forskningsprosjekter etter behov, i første rekke knyttet til arvelige sykdommer og egenskaper hos hund.
Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Arbeidet som veterinær i NKK vil være stimulerende og videreutviklende, så vel faglig som vitenskapelig, både på nasjonalt og internasjonalt plan.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt avdelingsleder Kristin Wear Prestrud, kristin.prestrud@nkk.no, evt telefon 92406936.

NKK samarbeider med Lederhagen for rekruttering. Ta gjerne kontakt med rådgiver Filip Skogstad, 982 04 762 vedrørende prosessen.
Søknad sendes via finn.no inneholdende CV, attester, vitnemål, kopier av eventuelle vitenskapelige arbeider samt dokumentasjon av hundekompetanse.

 

FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailMore

Hovedsamarbeidspartnere