Vi søker juridisk rådgiver

Vi søker juridisk rådgiver

Norsk Kennel Klub søker juridisk rådgiver til vår organisasjonsavdeling. Vi søker en selvstendig, samarbeidsvillig og engasjert medarbeider med vilje og evne til formidling, utvikling og forskning.

Illustrasjonsfoto: iStock

Vi ser nå etter en juridisk rådgiver til å være en del av vårt kompetente miljø som jobber for hund, hunders velferd og hundeeierens interesser. Særlig erfaring eller kunnskap om hund og hundevelferd er ønskelig, men ingen krav. Stillingen er organisatorisk tilknyttet organisasjonsavdelingen hos oss som vil bestå av 4 medarbeidere.

 

NKK har det overordnede ansvaret for hundeavl og hunderaser i Norge. Vårt formål omfatter blant annet å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt bidra til å fremme positive aktiviteter med hund og utvikling av den enkelte hunderase. Vi jobber også mot politiske myndigheter for å ivareta hunders rettigheter, muligheter og velferd i samfunnet.

 

Organisasjonsavdelingen er i utvikling. Avdelingen har i dag oppgaver som å bistå medlemsklubbene i organisatoriske spørsmål. Klubbene får også veiledning i instruksarbeid samt oppsett av retningslinjer. Likeledes er avdelingen rådgivere for klubbene i konfliktsituasjoner. Organisasjonsavdelingen er også kontaktpunkt for NKK’s 13 regioner. Avdelingen har sekretariatfunksjoner for Disiplinærkomiteen, Appellutvalget og Konfliktutvalget samt Lovkomiteen. Avdelingen organiserer seminarer og kurs med direkte tilbud til både klubber og enkeltmedlemmer. Avdelingen skal også drive organisasjonsutvikling. Fremover vil avdelingen også få ansvaret for saksbehandling av alle disiplinærsaker i NKK i tillegg til å ha ansvaret for organisatoriske spørsmål.  

 

Medlemsklubber og forbund er NKKs medlemmer og administrasjonen yter bistand og veiledning til disse, både når det gjelder aktiviteter og organisatoriske forhold.

 

Som rådgiver vil du få varierte og spennende oppgaver innenfor administrasjonens ansvarsområder. Sekretærfunksjon for særkomite(er), klagebehandling, kvalitetssikring og rådgivning til klubber/forbund i organisasjonssaker er aktuelle oppgaver, avhengig av kvalifikasjoner. Produksjonsrettede oppgaver vil også inngå i porteføljen.

 

Vi søker deg som har høyere utdanning innenfor juridiske fag og som ønsker å bidra til hundevelferd og glede. Du er engasjert, serviceinnstilt, har pågangsmot og stor arbeidskapasitet. Gode samarbeidsevner og evne til å takle stress, samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

 

Noe møtevirksomhet på kveldstid og i helger må påregnes.

 

NKK tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid. Lønn etter avtale.

 

Ytterligere informasjon om stillingen fås av vår rekrutteringspartner, Lederhagen as, ved Filip Skogstad, tlf 982 04 762. Søknad og CV sendes Filip@lederhagen.no

 

Søknadsfrist: 7.11.2017

 

Norsk Kennel Klub (NKK) er hundeeiernes organisasjon og fungerer som paraplyorganisasjon for det organiserte Hunde-Norge. NKK ble stiftet i 1898 og feirer dermed 120 år i 2018. NKK omfatter gjennom sine 220 medlemsklubber ca. 93 000 medlemskap. Medlemsklubbene er dels raseklubber/forbund og dels lokale klubber som driver forskjellige former for hundesport. Norsk Kennel Klub har ca. 35 ansatte og hovedkontor på Bryn i Oslo (Holmlia fra april 2018).

FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailMore

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailMore

Hovedsamarbeidspartnere