Truer hundeeiere

Truer hundeeiere
Vibeke Brath

"Hundeeiere oppfordres til å holde hundene i bånd i dette området. Det er lagt ut ca. 30 lite synlige revefeller i bekjempelse mot løshunder. Havner hunden i fellen, blir labben kuttet rett av og den vil blø i hel i løpet av kort tid. Så er de glad i hunden deres, hold den i bånd."

Denne meldingen møtte flere turgåere onsdag kveld i området rundt Sørmarka, Stavanger. Beskjeden var spredt utover store deler av området på plakater festet på lyktestolper og trær.

Les hele saken i Aftenbladet

Sørmarka er et populært område for både turgåere, både med og uten hund, og reaksjonene på plakatene har ikke latt vente på seg

- Dette er helt vanvittig! Hva er det med folk? Dette er jo fullstendig galskap. Både dyr og mennesker kan jo risikere å bli lemlestet hvis dette stemmer, sier en svært opprørt Magnus Winther i Hundehjelpen til Aftenbladet.

Politiet i Stavanger undersøken videre.

__________________________________

NKK finner det helt uakseptabelt at turgåere og dyreliv blir rammet av denne typen trusler, og forventer at dette blir fulgt opp av politiet. Dette er verken god dyre- eller menneskevelferd, og skal ikke tolereres.

FacebookTwitterPinterestGoogle+EmailMore

Relaterte artikler

Hovedsamarbeidspartnere